86 22 22 99 vietz@vietz.dk

3 gode fordele og grunde

til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Ingen kø og ventetid

For det første, så er det praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil ved dit hjem, sommerhus eller anden bolig.

Du opnår en langt større fornemmelse af frihed, da du ikke længere er nødsaget til at skulle holde i kø for at lade og du kan lade, lige når du har lyst og tid, eksempelvis om natten, når du alligevel har lagt dig til at sove – så er bilen også kampklar til morgendagen.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Det er en billigere løsning at eje en ladestander end det er at leje den med et abonnement. Dette er yderst aktuelt, hvis du kører mindre end 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den strøm du forbruger i modsætning til et fast beløb månedligt.

Du kan opnå flere besparelser gennem en serviceaftale (de befinder sig typisk på omtrent 70-100 kr. månedligt) og derigennem kan du modtage refusion af den elafgift du betaler for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er i den lavere ende i løbet af et døgn (typisk, men ikke altid, i løbet af nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 86 22 22 99 eller ✉️ vietz@vietz.dk.

3. Autoriseret installation

Vietz El-installation A/S er din lokale og autoriseret el-installatør i Aarhus og vi tilbyder rådgivning, installation og service til ladestandere. Ønsker du kun det ene eller det andet af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig. Dette uanset hvor i landet du befinder dig, og uanset om det er til dit hjem, dit sommerhus eller andet. Det betyder også at vores sortiment spænder vidt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid med på den nyeste viden inden for el-branchen gennem kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, således at du altid får udført arbejdet på baggrund af den seneste viden inden for ladestandere. Vi er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og helt efter loven.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og sikkert.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 3 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99