86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Brandalarm – ABA – ABDL – rådgivning og installation i Århus og omegn

   Brandalarmer redder liv – derfor skal man tage brandsikring alvorligt.

   Her hos Vietz El-Installation A/S i Århus tilbyder vi professionel installation af alle typer brandalarmer og brandsikringsløsninger til både private og erhverv.

   Vores autoriserede el-installatører og rådgivere vil vejlede dig, så du får den bedste løsning – uanset behov og omfang.

    

   Brandalarmer giver tryghed

   Når det drejer sig om sikkerhed og værdier, er der flere forskellige parametre at overveje – specielt når det gælder brandalarmer og sikringsløsninger.

   Ifølge beredskabsstyrelsen er der ca. 25.000 brande i Danmark hvert år. Branden kan starte mange steder i både virksomheder og private hjem, og det er aldrig til at vide, hvor den kan starte.

   En brand kan være altødelæggende og koste menneskeliv, derfor er det en sikkerhedsfaktor, der skal tages alvorligt. Med installation af et automatisk brandalarm-anlæg (ABA-anlæg) kan du sove roligt om natten.

    

   ABA-Brandalarmeringsanlæg

   ABA står for ‘Automatisk Brand-Alarmeringsanlæg’ og er en slags røg- eller termosensorer, der registrerer tegn på ildebrand (røg) på et meget tidligt tidspunkt. Et ABA-anlæg kontakter brandvæsenet automatisk (de fleste gør).

   Autoriseret installation og service på ABA-anlæg

   Vietz El-installation tilbyder professionel installation af alarmsystemer til ethvert behov. Vores ABA-installatører er uddannet efter de gældende standarder og krav. (Se mere om lovkrav mv. på DBI’s hjemmeside)

   Alt afhængigt af den type bygning der skal sikres (oftest virksomheder), kan der være tale om, at det er lovpligtigt at installere et brandalarmanlæg. Er det lovpligtigt, skal det inspiceres ca. 1 gang årligt.

    

   Fast serviceaftale på ABA-anlæg

   Vi skræddersyr en serviceaftale, så den passer til virksomhedens behov, og sørger selvfølgelig for, at den dækker alle gældende lovkrav om vedligeholdelse og service.

   En fast serviceaftale med Vietz El-installation sikrer dig:

   • Brandsikring på højeste niveau – vi garanterer kvalitet på både anlæg og service
   • Sikring mod ‘blinde alarmer’ – så brandvæsenet ikke rykker unødigt ud
   • Test af sensorer (detektorer) og sløjfer
   • Test af alarmsignal og/eller sirener
   • At alle gældende lovkrav overholdes

   ABDL – Automatisk branddørslukningsanlæg

   Et ABDL-anlæg (automatisk branddørslukningsanlæg) sikrer, at branddøre og brand-skydedøre holdes åbne normalvis. De lukker først til, når (hvis) der opstår brand. Et automatisk branddørslukningsanlæg bliver installeret med en elektromagnet, som styres af røgsensorer. Opstår der røg, vil sensoren registrere det, og branddøren lukkes automatisk.

   Er der allerede et ABA-anlæg installeret, er det det, der styrer ABDL-anlægget.

    

   Hvordan fungerer det?

   Et ABDL-anlæg vil lukke alle branddøre automatisk, hvis der udvikles røg, som følge af en brand. Dørene sikrer at branden ikke udvikler sig videre til andre sektioner i bygningen, så både røg og ild holdes tilbage. Det er en optimal sikkerhedsforanstaltning, som gør det muligt at begrænse både ildebrand, røgudvikling og eventuelle skader på personer, inventar og hele bygninger.

    

   Certificeret installation og vedligehold

   Som med ABA-anlæggene er der visse lovkrav, når det gælder installation. Vores certificerede ABDL-installatører kan hjælpe dig med at overholde alle gældende lovkrav.

   Har brandmyndighederne indstillet et krav om ABDL hos en virksomhed, sørger vi for at indsende den rette attest hvert 3. år, som erklærer anlæggets funktionsdygtighed.

   Det kan vi sørge for ved en fast serviceaftale, og selvfølgelig også i enkeltstående tilfælde.

   Ønsker du et ufopligtende tilbud eller rådgivning omkring sikringsløsninger med ABA eller ABDL, så kontakt os endelig.

   Vi installerer også de mere almindelige brand- og røgalarmer for både private og virksomheder, og vi servicerer hele Århus og omegn.

   Kontakt os

   4 + 5 =