86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Brandalarm, rådgivning og installation i hele Aarhus

   – Vietz er certificeret leverandør af automatisk brandalarmeringsanlæg (ABA)

   En brandalarm kan redde liv – derfor skal man tage brandsikring alvorligt.

   Her hos Vietz El-Installation A/S i Aarhus tilbyder vi professionel installation af alle typer brandalarmer og brandsikringsløsninger til primært virksomheder og institutioner, hvor der også er mulighed for serviceaftaler og døgnserviceaftaler. Kontakt os i dag for at hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller institution på 86 22 22 99 eller vietz@vietz.dk. Vores autoriserede el-installatører og rådgivere vil vejlede dig, så du får den bedste løsning – uanset behov og omfang.

   Læs her om installation af automatisk brandalarmeringsanlæg, som Vietz A/S installerede i Danske Banks nye finanscenter i Aarhus.

    

   Brandalarm giver tryghed

   Når det drejer sig om sikkerhed og værdier, er der flere forskellige parametre at overveje – specielt når det gælder brandalarmer og sikringsløsninger til virksomheden.

   Ifølge beredskabsstyrelsen er der ca. 25.000 brande i Danmark hvert år. Branden kan starte mange steder i både virksomheden eller institutionen, og det er aldrig til at vide, hvor den kan starte, derfor er det vigtig at du sikre din virksomhed eller institution med et f.eks. et Automatisk Brandalarmeringsanlæg (ABA 232)

   En brand kan være altødelæggende og koste menneskeliv, derfor er det en sikkerhedsfaktor, der skal tages alvorligt. Med installation af et automatisk brandalarm-anlæg (ABA-anlæg) kan du sove roligt om natten.

    

   ABA-Brandalarmeringsanlæg (ABA 232)

   Et Automatisk Brandalarmeringsanlæg er mere og mere udbredt grundet strengere regler inden for brandsikring af byggerier. ABA anlægget er virksomgedens tryghed og sikkerhed for en hurtigt detektering af en evt. brand i bygningen.

   Et ABA-anlæg er et elektronisk overvågningsanlæg. Når brandalarmen aktiveres, sendes der direkte besked til brandvæsnet, så de kan rykke ud med det samme. 

   Opbygning af et ABA-anlæg kan variere fra bygning til bygning alt afhængig af kravet fra beredskabet. Det er som oftest grundet lovkrav, at man installerer et ABA anlæg, men det kan også være grundet sikring af virksomheden.

   Autoriseret installation og service på ABA-anlæg

   Vietz El-installation I Århus tilbyder professionel installation af alarmsystemer til ethvert behov. Vores ABA-installatører er uddannet efter de gældende standarder og krav. (Se mere om lovkrav mv. på DBI’s hjemmeside)

   Alt afhængigt af den type bygning der skal sikres (oftest virksomheder), kan der være tale om, at det er lovpligtigt at installere et brandalarmanlæg. Er det lovpligtigt, skal det inspiceres ca. 1 gang årligt.

    

   Fast serviceaftale på ABA-anlæg

   Vi skræddersyr en serviceaftale, så den passer til virksomhedens behov – også hvis der er behov for en døgnserviceaftale. Vi sørger selvfølgelig for, at serviceaftalen dækker alle gældende lovkrav om vedligeholdelse og service.

   En fast serviceaftale med Vietz El-installation sikrer dig:

   • Brandsikring på højeste niveau – vi garanterer kvalitet på både anlæg og service
   • Sikring mod ‘blinde alarmer’ – så brandvæsenet ikke rykker unødigt ud
   • Test af sensorer (detektorer) og sløjfer
   • Test af alarmsignal og/eller sirener
   • At alle gældende lovkrav overholdes

   Døgnserviceaftalen kan laves til virksomheder og instutioner efter kl. 16.00 og i weekender/helligdage så I aldrig skal bekymre jer om strømnedbrud eller andre tekniske fejl.

    

   ABDL – Automatisk branddørslukningsanlæg

   Et ABDL-anlæg (automatisk branddørslukningsanlæg) sikrer, at branddøre og brand-skydedøre holdes åbne normalvis. De lukker først til, når (hvis) der opstår brand. Et automatisk branddørslukningsanlæg bliver installeret med en elektromagnet, som styres af røgsensorer. Opstår der røg, vil sensoren registrere det, og branddøren lukkes automatisk.

   Er der allerede et ABA-anlæg installeret, er det det, der styrer ABDL-anlægget.

    

   Hvordan fungerer det?

   Et ABDL-anlæg vil lukke alle branddøre automatisk, hvis der udvikles røg, som følge af en brand. Dørene sikrer at branden ikke udvikler sig videre til andre sektioner i bygningen, så både røg og ild holdes tilbage. Det er en optimal sikkerhedsforanstaltning, som gør det muligt at begrænse både ildebrand, røgudvikling og eventuelle skader på personer, inventar og hele bygninger.

    

   Certificeret installation og vedligehold

   Som med ABA-anlæggene er der visse lovkrav, når det gælder installation. Vores certificerede ABDL-installatører kan hjælpe dig med at overholde alle gældende lovkrav. Har brandmyndighederne indstillet et krav om ABDL hos en virksomhed, sørger vi for at indsende den rette attest hvert 3. år, som erklærer anlæggets funktionsdygtighed.

   Det kan vi sørge for ved en fast serviceaftale, og selvfølgelig også i enkeltstående tilfælde. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring sikringsløsninger med ABA eller ABDL, så kontakt os endelig på ☎️86 22 22 99 eller vietz@vietz.dk

   Vi installerer også de mere almindelige brand- og røgalarmer for virksomheder og institutioner – vi servicerer hele Århus og omegn. For os er det vigtig at sikkerheden er i orden – og skulle der gå noget galt på anlægget midt om natten eller i weekenden, så kan der laves en døgnserviceaftale.

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   5 + 8 =

   Find os

   Vietz El-installation A/S

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V

   CVR nr.: 12860609
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99