86 22 22 99 vietz@vietz.dk

El-eftersyn i Aarhus, Hasle og hele omegn

Hos Vietz i Aarhus tilbyder vi forbindelse med fraflytning eller tilflytning et professionelt og grundigt el-eftersyn af enhver el-installationer på ejendommen, kontakt os på telefon 📱 86 22 22 99 eller på mail til 📧 vietz@vietz.dk

 

Det lovpligtige el-eftersyn

Som en del af huseftersynsordningen indgår et lovpligtigt el-eftersyn.

Ved ejerskifte af villaer – hvor der er tale om ejerskifteforsikring – er det lovpligtigt at få foretaget et el-eftersyn. Dette er med til at beskytte både køber og sælger mod problemer ved eventuelle mangler.​

Vores autoriseret el-installatør gennemgår boligens installationer og efterfølgende udarbejder vi en el-eftersynsrapport med billeder af fejl og mangler, så både køber og sælger får vished for boligens tilstand og hvilke forhold, der eventuelt skal udbedres.

 

Grundigt el-eftersyn i høj kvalitet

Hos Vietz i Aarhus, kan du trygt stole på at du får en professionel elektriker og el-installatør, som udfører et grundigt el-eftersyn af høj kvalitet, der lever op til alle lovpligtige krav.

Vi har mere end 100 års erfaring og er velkendt i Aarhus og omegn, vi har hjulpet mange private, virksomheder, boligforeninger og langbruget igennem tiden og vores erfaring inden for feltet er ydermere din garanti for, at arbejdet er udført korrekt.

El-installation i Aarhus V

El-eftersyn hos private – lejlighed og villa

Som privatperson er det vigtig, at man kan sikre at overdrage boligen uden fejl og mangler. Efter et el-eftersyn vil den autoriserede el-installatør også selv kunne udføre eventuelle fejl og mangler og dermed kan bolighandlen komme hurtigt videre.

Når boligen er overdraget, kan begge parter være helt trygge ved, at boligen er el-sikker og ikke indeholder ulovlige elinstallationer, der kan forårsage brand eller stødskader på personer.

 

Boligforeninger, institutioner eller virksomheder

El-eftersyn udføres også i forbindelse med skift af ejer uanset om det er butik, lager eller andet erhvervsmål. Det er vigtig at sikre, både som køber og sælger, at der ikke er nogle fejl og mangler ved skiftet – derfor kan du trygt kontakte Vietz i Aarhus.  Vi udfører med stor erfaring el-eftersyn og efterfølgende udbedre eventuelle fejl og mangler, så man sikre at der ikke opstår brand i gamle ulovlige installationer – husk at vi også laver brandalarmer til virksomheder.

 

Har man en boligforening eller institutioner, hvor man gerne vil sikre, at der ikke er ulovlige installationer, så kontakt os på 📱 86 22 22 99 og så kan vi sammen gennemgå jeres behov.

El-eftersyn i Aarhus V af Vietz

El-eftersyn indenfor landbruget

En brand er alt overødelæggende især indenfor landbruget – og gamle installationer eller ulovlige installationer kan være med til at forsikringsselskaberne ikke vil udbetale erstatning, hvis uheldet skulle være ude. Derfor er det en god med regelmæssige el-eftersyn, så man sikre at der ikke opstår brand eller driftstop grundet fejl på installationerne. Vi har stor erfaring med el-installationer indenfor landbruget, du vil derfor altid modtage en el-eftersynsrapport og et tilbud på at udbedre eventuelle fejl og mangler.

 

Kontakt os og få yderligere information om et Installationseftersyn

Har du spørgsmål til installationseftersyn, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte Vietz El-installation A/S i Aarhus V på telefon 📱 86 22 22 99  eller på mail til 📧 vietz@vietz.dk så sørger vi for at du får svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 13 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99