86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Erfaren elektriker i Aarhus og omegn

Du får mange fordele ved at vælge os, som din fortrukne elektriker til dine el-opgaver i Aarhus. Vi står frem for alt for høj faglighed med 100 års erfaring som elektriker i branchen. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan hjælpe dig med ☎️86 22 22 99 eller på mail vietz@vietz.dk. Vi kører som elektriker ud fra Hasle til hele Aarhus og omegn.

Elektriker i Aarhus til hjemmet

Som elektriker hjælper vi alle slags kunder i Aarhus og omegn. Det kan være privat, hvor man ønsker at få sat en lampe op. Det kan være et nybyggeri, hvor man gerne vil have en fast elektriker koblet på projektet med alt fra rådgivning til udførelse. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak omkring jeres ønsker for og på baggrund af dette laver vi et tilbud. Det kan være et ældre hus som man ønsker at få modernisering i forhold til el-delen. Vi laver el-eftersyn både i forbindelse med til- og fraflytning. Dette kan også laves af os, hvis man har boede i samme ældre hus længe og derfor ønsker et el-eftersyn i forbindelse med renovering.

Elektriker aarhus

Der er næsten ikke det, vi ikke kan hjælpe med. Det er altid fra energioptimering til tyverialarm i hjemmet. Det kan være hvidevareservice, hvor I ønsker at få udskiftet jeres nuværende hvidevarer – vi står for rådgivningen, levering og montering af alle nye hvidevarer.

 

Elektriker i Aarhus til erhverv

Uanset om det er din virksomhed eller vi snakker om en institution eller boligselskab, så står vi som elektriker altid klar til at hjælpe i Aarhus. Alt fra store enterprise opgaver til udskiftning af stikkontakter, så kan vi være din fortrukne elektriker i Aarhus og omegn. Vi aftaler altid på forhånd, hvad behovet er. Det kan være én eller flere faste elektrikere på et projekt eller det kan være at man har behov for at have en fast hus-elektriker som man kan få som tilkalder, i tilfælde af nedbrud eller andet. Vi tilbyder døgnservice til vores erhvervskunder og dette gælder både på nedbrud i produktionsvirksomheder men også i forhold til brandsikring og tyverisikring.

Vi har 100 års erfaring i el branchen og et godt kendskab til Aarhus og omegn. Vi er den del af TS-gruppen, som er et landsdækkende netværk af el-installatører, hvor vi hele tiden er med til at udvikle os selv inden for branchens retningslinjer.

Autoriserede elektriker og El-installatør i Aarhus

Hos os får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er autoriserede el-installatører. Det har vi sikkerhedsstyrelsens stempel på.

Som elektriker i Aarhus så hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

Vi er din lokale elektriker i Aarhus og omegn

Vietz El-installation har hovedkontor i Hasle ved Aarhus og er en familieejet elektriker virksomhed med 100 års erfaring inden for el branchen.

Vores specialuddannede elektrikere kører ud i hele Aarhus Kommune og løser opgaver i bl.a. Aarhus C, Aarhus V, Aarhus N, Hasle, Åbyhøj, Risskov, Vejlby, Skæring, Egå, Hjortshøj, Tilst, Mundelstrup, Skejby, Lystrup, Lisbjerg, Elev, Skødstrup, Brabrand, Sabro, Viby, Hasselager, Stavtrup, Ormslev, Højbjerg, Tranbjerg, Skåde, Beder, Mårslet, Galten, Harlev, Søften, Hinnerup, Trige, Trøjborg, Frederiksbjerg

Du er velkommen til at tage fat i os på ☎ 86 22 22 99 eller vietz@vietz.dk og vi kontakter dig snarest!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 8 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99