86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Træk din håndværker fra i skat!

   Boligejerne har fortsat mulighed for at få fradrag til energiforbedringer og klimasikring. Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018 og frem.

   Der stadig kan fratrækkes op til 6.000 kr. for udgifter til hjælp i hus og have og op til 12.000 kr. for udgifter til håndværkerbistand til istandsættelse af boligen med videre. Beløbsgrænserne reguleres hvert år.

   Håndværksydelser som giver fradrag

   Som noget nyt kan udgifter i form af arbejdsløn til installation af tyverialarmer fremover fratrækkes under det, der i folkemunde kaldes for håndværkerfradraget.

   På listen er også installation, reparation og udskiftning af solceller – dog ikke, hvis reglerne for erhvervsmæssig virksomhed anvendes.

   Installation af varmepumper, herunder luft-til-luft varmepumper med og uden kølefunktion er også på listen over håndværksydelser som giver fradrag. Installation af jordvarme (hele jordvarmesystemet, inkl. jordslange) står også på positivlisten.Se hele listen her ved SKAT

   Vietz El-installation A/S er vi altid klar til at svare på alle dine spørgsmål om håndværkerfradrag og tilskudsordninger. Rådgivning og tilbud koster dig ikke noget!

   Du kan kontakte os på telefonnummer 86 22 22 99

   Du kan altid skrive til os på gennem vores kontaktformular eller send os en mail på vietz@vietz.dk

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   6 + 11 =

   Find os

   Vietz El-installation A/S

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V

   CVR nr.: 12860609
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99