86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Hvidevareservice i Aarhus 

   Professionel hvidevareservice i Aarhus

   Som forhandlere af hårde hvidevarer igennem 3 årtier, har vi fået det rette kendskab til branchen og kan tilbyde en hvidevareservice, der altid lever op til dine forventninger.

   Vores erfaring og kendskab til markedet betyder, at vi kan indhente de bedste hvidevarer til meget fordelagtige priser. Kontakt os i dag på ☎️86 22 22 99 så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

    

   Vi kan også tilbyde dig vedligeholdelse af dine hårde hvidevarer til særdeles gode priser. Derfor betragter vi os selv som eksperter og en solid samarbejdspartner inden for hårde hvidevarer.

    

   Hvidevareservice for erhverv og private

   Vi  står for installation, service og reparation på alle typer hårde hvidevarer – vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn, komfur mv, vores elektriker kører ud i hele Aarhus og omegn.

    

   Installation og reparation af hårde hvidevarer – uanset hvor de er købt

   Her hos Vietz, din lokale elektriker i Aarhus hjælper vi med montage eller reparation af alle typer og modeller af hvidevarer, og det er uanset, hvor de er købt, kontakt os i dag på ☎️86 22 22 99 så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

    

   Autoriserede el-installatører er din garanti for den bedste kvalitet og service

   Vores veluddannede installatører og montører følger og overholder alle lovkrav på området, og vi sørger for, at alle medarbejdere opdaterer kompetencer og kunnen med løbende efteruddannelse og kurser.

    

   Montering og reparation af køkken-hvidevarer

   Vi har mange års erfaring med montage og installation af hvidevarer i køkkener – eksempelvis:

   • Opvaskemaskine (også integreret opvaskemaskine)
   • Ovn (også integreret/indbygget ovn)
   • Komfur
   • Køleskab / Kølefryseskab
   • Emhætte
   • Induktionskogeplader
   • Kogesektion/Kogeø (glaskeramisk mv.)

    

   Installation og opsætning af vaskemaskine / tørretumbler

   Hvor er det bedst at placere vaskemaskine og tørretumbler? Er du usikker, så kan vi vejlede. De mest optimale afløbsmuligheder er for det meste at finde i køkken, badeværelse, bryggers eller kælder, men det kan vores montør hurtigt hjælpe med at vurdere. Når vi er blevet enige om den bedste placering, så sørger vi for installation – så du hurtigt og nemt kan være opkoblet.

    

   Bortskaffelse af gamle hvidevarer

   Hvis vi på forhånd aftaler, at vi fjerner dine gamle hvidevarer efter nyinstallation, så er det intet problem, og så slipper du for besværet.

    

   Kontakt os og hør mere om vores hvidevareservice

   Du er velkommen til at kontakte os ☎️86 22 22 99 eller vietz@vietz.dk og høre mere om vores service og dine muligheder igennem et samarbejde med os. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at det er en fornøjelse at samarbejde med os og igennem råd og vejledning sikrer vi, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

   Med fokus på områderne Aarhus og Hasle varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes glæde og tilfredshed. Vi ser frem til at høre fra dig også og levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af.

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   8 + 5 =

   Find os

   Vietz El-installation A/S

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V

   CVR nr.: 12860609
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99