86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Hvidevareservice i Aarhus 

Professionel hvidevareservice i Aarhus

Som forhandlere af hårde hvidevarer igennem 3 årtier, har vi fået det rette kendskab til branchen og kan tilbyde en hvidevareservice i Aarhus, der altid lever op til dine forventninger.

Vores erfaring, kendskab til markedet og lokal forankret i Aarhus betyder, at vi kan indhente de bedste hvidevarer til meget fordelagtige priser.

Kontakt os i dag på ☎️86 22 22 99 så vi kan finde den helt rigtige hvidevarer løsning til dig – det kalder vi hvidevareservice.

Vi kan også tilbyde dig vedligeholdelse og service af dine hårde hvidevarer til særdeles gode priser. Derfor betragter vi os selv som eksperter og en solid samarbejdspartner inden for hårde hvidevarer i Aarhus.

 

hvidevareservice Aarhus

Hårde hvidevarer for virksomheder og private i Aarhus

Hos Vietz i Aarhus står vi for installation, service og reparation på alle typer hårde hvidevarer – vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn, komfur mv, vores elektriker kører ud i hele Aarhus og omegn.

Hvad er hvidevare service?

Hvad er hvidevareservice?

– Installation og reparation af hårde hvidevarer – uanset hvor de er købt

Her hos Vietz, din lokale elektriker i Aarhus hjælper vi med montage eller reparation af alle typer og modeller af hvidevarer, og det er uanset, hvor de er købt, kontakt os i dag på ☎️86 22 22 99 så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Vi er kendt i området og ved hvor vigtigt det er med en lokale elektriker i Aarhus som du kan stole på. Når det kommer til hvidevareservice så ved vi, at både det at få leveret og bortskaffet hvidevarer i lejligheder ikke altid er helt nemt – her er det vigtigt at kende sit område som elektriker og med 100 års erfaring i Aarhus, så kender vi en adresse eller to og ved hvordan vi kan hjælpe dig som kunde med dine hvidevarer.

Autoriserede el-installatører er din garanti for den bedste kvalitet og service

Vores veluddannede installatører og montører følger og overholder alle lovkrav vedrørende hårde hvidevarer, og vi sørger for, at alle medarbejdere opdaterer kompetencer og kunnen med løbende efteruddannelse og kurser. Det er fordelen ved at være en del af TS-gruppen, som er et landsdækkende netværk af el-installatører. Uanset om det handler om rådgivning eller montering af hvidevarer så har vi erfaringen og ekspertisen til hvidevareservice i Aarhus.

Montering og reparation af køkken hvidevarer

En del af hvidevareservice gælder selvfølgelig også hvidevarer i køkkenet. Vi har mange års erfaring med montage og installation af hvidevarer i køkkener – eksempelvis:

  • Opvaskemaskine (også integreret opvaskemaskine)
  • Ovn (også integreret/indbygget ovn)
  • Komfur
  • Køleskab / Kølefryseskab
  • Emhætte
  • Induktionskogeplader
  • Kogesektion/Kogeø (glaskeramisk mv.)

Installation og opsætning af vaskemaskine / tørretumbler

Hvor er det bedst at placere vaskemaskine og tørretumbler? Er du usikker, så kan vi vejlede. De mest optimale afløbsmuligheder er for det meste at finde i køkken, badeværelse, bryggers eller kælder, men det kan vores montør hurtigt hjælpe med at vurdere. Når vi er blevet enige om den bedste placering, så sørger vi for installation – så du hurtigt og nemt kan være opkoblet.

 

Bortskaffelse af gamle hårde hvidevarer

Hvis vi på forhånd aftaler, at vi fjerner dine gamle hvidevarer efter nyinstallation, så er det intet problem, og så slipper du for besværet.

 

Kontakt os og hør mere om vores hvidevareservice

Du er velkommen til at kontakte os ☎️86 22 22 99 eller vietz@vietz.dk og høre mere om vores hvidevareservice i Aarhus og dine muligheder igennem et samarbejde med os. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at det er en fornøjelse at samarbejde med os og igennem råd og vejledning sikrer vi, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Med fokus på områderne Aarhus og Hasle varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes glæde og tilfredshed. Vi ser frem til at høre fra dig også og levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 9 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99