86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Ladestander Aarhus 
Hjemmet, sommerhuset, boligselskabet 

Når først du har besluttet dig for at udskifte din benzin/diesel-bil til en grøn og energibesparende elbil, så skal det være nemt at oplade den. Hvorfor ikke vælge at kunne oplade elbilen hjemme? Du kan få hjælp af Vietz El-installation i Aarhus til at få installeret en ladestander i hjemmet eller i fx i boligforeningen eller i firmaet.

Hos Vietz El-installation A/S i Hasle ved Aarhus er vi specialister i opsætning og montering af el-ladestandere til elbiler både i hjemmet men også i mindre firmaer og boligselskaber I Aarhus.

Kontakt os på ☎️86 22 22 99 for at høre mere om priser og montering om ladestandere. 

Ladestander Aarhus

Fordelen ved at få Vietz El-installation i Aarhus til at opsætte en el-ladestander til din elbil er, at ladestanderen trækker den korrekte mængde strøm, som der er behov for – fra din indkørsel eller garage. Elbiler er bygget med et batteri af en vis størrelse, hvilket betyder at en opladning som regel tager timer til fuld opladning. Som udgangspunkt kan man derfor ikke bruge almindelige indendørs- eller udendørsstikkontakter, da de ikke er bygget til en så stor belastning over længere tid.

Hos Vietz El-installation A/S i Aarhus hjælper vi dig med dine overvejelser om ladestandere. Vi leverer og monterer din ladestander i hele Aarhus. Du skal blot tage stilling til dit behov for opladning: Om du har én eller to elbiler, der skal kunne oplade på samme tid.

 

Mange gode grunde til at vælge en elbil

Elbiler og hybridbiler bliver mere og mere vigtige for den grønne udvikling i vores samfund.

Du kan spare meget på økonomien og belastningen af miljøet, når du vælger at bruge elbil frem for benzin/diesel bil.

Der kan være flere grunde til, at man ikke kan overskue overgangen til elbil fx spørgsmålet om opladningsmuligheder, og hvad det koster dig at oplade en elbil. Hos Vietz El-installation kan vi hjælpe dig med dine spørgsmål – for vi leverer og monterer din nye ladestation til både hjemmet, kontoret eller sommerhuset.

Kontakt os på ☎️86 22 22 99 for at høre mere om priser og montering af ladestandere i Aarhus.

 

 

HALO og AURA ladestandere

Viezt El-installation samarbejder med firmaet Charge Amps som har udviklet to strømlinede og brugervenlige ladestandere:

 • HALO – med et oplader-stik hvis du har er en elbil i hjemmet.
 • AURA – med to oplader-stik hvis du vil oplade to elbiler på en gang. Her har du mulighed for at dele ladestander med naboen.

Som din lokale elektriker i Aarhus hjælper vi dig i gang med opsætning eller klargøring af de udendørs stikkontakter. Vi guider dig til at kunne bruge opladerne, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.

Ladestander elbil Aarhus

Halo Wallbox Ladestander – til hjemmet og på jobbet Aarhus

HALO er vores mindste ladestation, ideel og elegant til hjemmet og det lille kontor. Den har et fast kabel til nem opladning i din travle hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og sikrer dig, at opladningen kører effektivt og nemt.

I dag oplades 9 ud af 10 elbiler og hybridbiler hjemme eller på arbejde. Det er vigtigt, at du selv har et overblik over dit elforbrug. HALO Wallbox fra Charge Amps er en flot, intelligent og robust ladestander, der giver dig kontrol over opladningen. Med ladestanderens software kan du fx time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest eller når elektriciteten er den mest miljøvenlige.

Derudover kan du låse ladestanderen for at forhindre fremmede i at oplade.

 • Nem og pålidelig opladning med smart software
 • Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for smart opladning
 • En af de mindste opladningsstandere på markedet
 • Fremstillet i re-cyclet aluminium

Kontakt os på ☎️86 22 22 99 for at høre mere om priser og montering af ladestander i Aarhus. 

 

AURA ladestander – til dig der ikke kan nøjes

Aura er en ladestationen som er ideel til hjemmet med to elbiler, kontor, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger. Du kan fx dele ladestander med din nabo med en AURA ladestander.

AURA har to udgange og kapacitet til at oplade op til 22 kW på hver stik samtidig.

De to stikkontakter kan indstilles til at være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Halo eller andre AURA ladestandere. AURAs kommunikationssystem gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, den såkaldte Vehicle-2-Grid teknologi.

AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt Vietz El-installation på ☎️86 22 22 99 for at høre mere om priser og montering af ladestander i Aarhus. 

Ladestander Aarhus

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 6 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99