86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Sikring og overvågning – mere sikkerhed – større tryghed

   Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Hos Vietz I Aarhus arbejder vi med overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Vi er med til at sikre din familie eller virksomhed.

   Vietz holder til i Hasle ved Aarhus, vores specialuddannede elektrikere kører ud i hele Aarhus Kommune og servicerer alle – lige fra private, erhverv, industri til offentlige institutioner. Kontakt os i dag på ☎ 86 22 22 99 eller på vietz@vietz.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

    

   Specialister i sikkerhedsløsninger

   Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

    

   Alt fra et overvågningskamera til alarmsystemer

   Det kan for eksempel være med tyverialarmer, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed.

    

    

   Få tryghed 24/7 med en tyverisikring (tyverialarm)

   Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere.

   Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation kontakt os på ☎ 86 22 22 99. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

    

   Videoovervågning til private og virksomheder

   Videoovervågning er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

   Vi tilbyder dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

    

   Sikkerhed med intelligent styring

   Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

   Kontakt os i dag på ☎ 86 22 22 99 og lad os gennemgå dine behov så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. 

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   11 + 12 =

   Find os

   Vietz El-installation A/S

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V

   CVR nr.: 12860609
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99