86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Alarm og videoovervågning i Hasle, Risskov og Aarhus

   Sikring af dit hjem og dine værdier. Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Hos Vietz I Aarhus arbejder vi med videoovervågning, alarm, tyverialarm og sikring. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Vi er med til at sikre din familie eller virksomhed.

   Vietz holder til i Hasle ved Aarhus, vores specialuddannede elektrikere kører ud i hele Aarhus Kommune og servicerer alle – lige fra private, erhverv, industri til offentlige institutioner. Kontakt os i dag på ☎ 86 22 22 99 eller på vietz@vietz.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt, hvis du har brug for alarmsystemer eller sikring i Aarhus.

    

   Specialister i sikkerhedsløsninger

   Vi er specialiserede i videoovervågning og alarmsystemer i Aarhus. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

   Sikring af en bygning med alarm og overvågning i Aarhus
   Videoovervågning Aarhus Hasle

   Alt fra videoovervågning til alarmsystem

   Det kan for eksempel være med tyverialarm, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed – uanset hvad så er vi som din lokale elektriker i Aarhus den perfekte sparringspartner.

   Vi står for rådgivning i forbindelse med dit behov ift. sikring – indkøber det aftale alarmsystem eller videoovervågning, monterer det i dit hjem eller virksomhed og giver dig en grundig undervisning i systemerne, så du er helt tryg når vi forlader dig. Skulle du senere have udfordringer så står vi også servicering af din alarmer.

   Kontakt os i dag på ☎ 86 22 22 99 eller på vietz@vietz.dk så tager vi en uforpligtende snak om dit behov og sikring af din ejendom.

    

   Få tryghed 24/7 med en tyverialarm

   Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm eller anden sikring. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen langt nemmere.

   Overvejer du tyveri sikring dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation i Aarhus. Kontakt os på ☎ 86 22 22 99. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarm og videoovervågning i Aarhus. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

    

   Videoovervågning til private og virksomheder i Aarhus

   Videoovervågning er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

   Hos Vietz i Aarhus tilbyder vi dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område. Kontakt os på ☎ 86 22 22 99.

   Smart styring af sikring med smartphone

   Sikkerhed med intelligent styring

   Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

   Kontakt os i dag på ☎ 86 22 22 99 og lad os gennemgå dine behov så vi sammen kan finde den helt rigtige sikkerhedsløsning til dig i Aarhus.

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   1 + 4 =

   Find os

   Vietz El-installation A/S

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V

   CVR nr.: 12860609
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99