86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Vietz A/S installerer ABA-anlæg i Danske Banks nye finanscenter

 

Raundahl & Moesby har i samarbejde med KPC opført Danske Banks nye finanscenter på hjørnet af Spanien og Jægergårdsgade i Aarhus. Vietz El-installation A/S var underentreprenør på byggeriet. Vi har lavet alt i el, blandt andet ABA-anlæg (brandalarmeringsanlæg), EDB installationer, CTS og solceller i hele det store kontorhus med plads til over 600 medarbejdere. Vietz El-installation er utroligt stolte af at blive valgt til at arbejde med denne store og spændende opgave.

Den centrale placering med kort afstand til hovedbanegården, kombineret med gode til og fra kørsels forhold, skaber gode rammer for bygningens brugere.

 

Vietz El-installation A/S har udført:

  • Belysninger
  • ABA (Herunder ABDL, talevarsling, ABV, nød- og panikbelysning)
  • EDB installation
  • KNX automatik
  • CTS
  • Solceller

Byggeriet er opført i 6 etager med tilhørende delvist underjordisk p-kælder.

 

 

Danske Banks Finanscenter

Har du brug for installation af automatisk brandalarmeringsanlæg?

Ved Vietz El-installation A/S i Aarhus tilbyder vi professionel installation af alle typer brandalarmer og automatiske brandsikringsløsninger (ABA og ABDL-anlæg) til primært virksomheder og institutioner. Der er også er mulighed for serviceaftaler og døgnserviceaftaler.

Læs mere om de automatiske brandsikringsløsninger, som Vietz El-installation kan tilbyde jeres virksomhed.

Kontakt os i dag for at hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller institution på 86 22 22 99 eller vietz@vietz.dk.

Elinstallation Danske Bank
Danske Bank

Skal din virksomhed også brandsikres?

Udfyld formularen forneden eller tag kontakt til os på 📱 86 22 22 99  for en uforpligtende og indledende samtale om hvad Vietz El-installation A/S i Aarhus V kan gøre for netop din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 13 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99