86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Alarm og videoovervågning
i Hasle, Risskov og Aarhus

Alarmsystemer til dit hjem eller din virksomhed

Mangler du følelsen af tryghed i dit hjem? Så kan en tyverialarm være løsningen. Vi kan tilbyde dig flere forskellige løsninger, som går ind og beskytter dit hjem imod tyveri, brand, vandskade osv. Hvad enten du vil have et alarmsystem med eller uden abonnement, så har vi alarmsystemer i mange forskellige prisklasser, som effektiv beskytter dit hjem imod ubudne gæster.

Mange alarmsystemer i dag kommer også integreret med en app, således at du nemt og bekvemt kan styre dit alarmsystem, hvad end du er ude eller hjemme.  Vi leverer fremtidssikrede alarmsystemer både med og uden abonnement. Vi synes ikke det skal være dyrt at føle sig sikker og tryg i hjemmet. Vi tilbyder pakkeløsninger, der kan tilpasses og udvides, så dine behov bliver opfyldt.

 

Trygge rammer og sikkerhed

Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for tyverialarmer og videoovervågning, så du kan føle dig tryg, når du forlader dit hjem. Vores dygtige el-installatører kører ud i hele området i og omkring Aarhus, og har de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed og overvågning.

 

Sikring af dit hjem og dine værdier. Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Hos Vietz I Aarhus arbejder vi med alarm og videoovervågning, tyverialarm og sikring. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Vi er med til at sikre din familie eller virksomhed.

Vietz holder til i Hasle ved Aarhus, vores specialuddannede elektrikere kører ud i hele Aarhus Kommune og servicerer alle – lige fra private, erhverv, industri til offentlige institutioner. Kontakt os i dag på ☎ 86 22 22 99 eller på vietz@vietz.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt, hvis du har brug for alarmsystemer eller sikring i Aarhus.

Specialister i sikkerhedsløsninger

Vi er specialiserede i alarm og videoovervågning i Aarhus. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

alarm og videoovervågning

Mulighederne omkring dit valg

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til alarmsystem og markedet kan til tider virke en smule uoverskueligt – især, hvis du står og skal investere i dit første alarmsystem. Vores kyndige sikringseksperter står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det alarmsystem, som passer bedste til dine behov og dine ønsker. Hvad end du ønsker at installerer alarmsystemet selv eller helst ser at det bliver foretaget af en professionel installatør, står vi klar.

 

3 trin til ny alarm:

Alarm Aarhus

Trin 1
Tag en snak med vores sikringsekspert

Vi rådgiver dig, så du får det bedste alarmsystem til lige netop din bolig eller bygning. Vi har alarmsystemer i alle prisklasser, og vi hjælper dig med at bestille produkterne.

Alarm Århus

Trin 2
Vi monterer og installerer dit alarmsystem

Vi sørger for at dit alarmsystem bliver monteret og installeret korrekt, så alt virker upåklageligt ud af boksen. Ønsker du at installerer produkterne selv, står vores sikringseksperter til rådighed ved eventuelle spørgsmål.

Overvågning Århus

Trin 3
Sikkerhed

Du er nu sikret, men vi står selvfølgelig til rådighed, hvis der skulle opstå problemer med dit nye alarmsystem.

Videoovervågning Aarhus Hasle

Alt fra videoovervågning til alarmsystem

Det kan for eksempel være med tyverialarm, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed – uanset hvad så er vi som din lokale elektriker i Aarhus den perfekte sparringspartner.

Vi står for rådgivning i forbindelse med dit behov ift. sikring – indkøber det aftale alarmsystem eller videoovervågning, monterer det i dit hjem eller virksomhed og giver dig en grundig undervisning i systemerne, så du er helt tryg når vi forlader dig. Skulle du senere have udfordringer så står vi også servicering af din alarmer.

Kontakt os i dag på ☎ 86 22 22 99 eller på vietz@vietz.dk så tager vi en uforpligtende snak om dit behov og sikring af din ejendom.

 

Få tryghed 24/7 med en tyverialarm

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm eller anden sikring. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen langt nemmere.

Overvejer du tyveri sikring dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation i Aarhus. Kontakt os på ☎ 86 22 22 99. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarm og videoovervågning i Aarhus. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

 

Videoovervågning til private og virksomheder i Aarhus

Videoovervågning er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

Hos Vietz i Aarhus tilbyder vi dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område. Kontakt os på ☎ 86 22 22 99.

Smart styring

Sikkerhed med intelligent styring

Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

Kontakt os i dag på ☎ 86 22 22 99 og lad os gennemgå dine behov så vi sammen kan finde den helt rigtige sikkerhedsløsning til dig i Aarhus.

Få et uforpligtende tilbud på montering og installation af et alarmsystem i Aarhus

Vores erfarne og uddannede sikringseksperter står klar til at svare på alle dine spørgsmål, og vil rådgive dig, så du får en optimal løsning med et alarmsystem som passer til dit behov. Når vi har fundet frem til det perfekte system (ud fra dine ønsker), så får du et uforpligtende tilbud på autoriseret installation og tilslutning i Hasle, Risskov og Aarhus.

Kontakt din lokale elektriker i Aarhus – vi kører ud i hele Aarhus-området – ☎ 86 22 22 99 eller på vietz@vietz.dk, så finder vi sammen den meste optimale løsning for og til dig, din familie, din bolig og dine værdier.

Smart styring med smartphone

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 10 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99