86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Alt inden for el-installation – med autoriseret stempel i Aarhus

   Som el-installatør i Aarhus, har vi i over 100 år, været med her fra de små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger – og det giver os en kæmpe fordel, så vi kan hjælpe dig i mål – uanset størrelsen på opgaven. Du er altid velkommen til at kontakte os på ☎️86 22 22 99 vi tager gerne en helt uforpligtende snak omkring projektet størrelse og behovet. 

   Uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i el-installationer – og løser opgaven, der hvor den er – vi kører ud i hele Aarhus kommune og hjælper med alt i el – vores dygtige elektrikere er altid klar på at hjælpe dig.

    

   Små og store el-installationer

   Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

    

   Lad os hjælpe dig med:

   • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
   • Renovering af gamle el-installationer
   • Reparation af elektriske installationer
   • Fejlfinding på el
   • Service og vedligeholdelse af el
   • Komplekse tekniske installationer

    

   Vi er din lokale el-installatør i Aarhus og omegn

   Vietz El-installation har hovedkontor i Hasle ved Aarhus og er en familieejet elektriker virksomhed med 100 års erfaring inden for branchen.

   Vores specialuddannede elektrikere kører ud i hele Aarhus Kommune og løser opgaver i bl.a. Aarhus C, Aarhus V, Aarhus N, Hasle, Åbyhøj, Risskov, Vejlby, Skæring, Egå, Hjortshøj, Tilst, Mundelstrup, Skejby, Lystrup, Lisbjerg, Elev, Skødstrup, Brabrand, Sabro, Viby, Hasselager, Stavtrup, Ormslev, Højbjerg, Tranbjerg, Skåde, Beder, Mårslet, Galten, Harlev, Søften, Hinnerup, Trige, Trøjborg, Frederiksbjerg

   Du er velkommen til at tage fat i os på ☎ 86 22 22 99 eller vietz@vietz.dk og vi kontakter dig snarest!

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   15 + 8 =

   Find os

   Vietz El-installation A/S

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V

   CVR nr.: 12860609
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99