86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Om Vietz EL-installation A/S i Aarhus

Vietz El-installation A/S i Hasle ved Aarhus er en familieejet el-installatørvirksomhed med mere end 100 års erfaring inden for branchen. Vores specialuddannede elektrikere kører ud i hele Aarhus Kommune og løser opgaver i b.la. disse områder: Aarhus C, Aarhus V, Aarhus N, Hasle, Åbyhøj, Risskov, Vejlby, Skæring, Egå, Hjortshøj, Tilst, Mundelstrup, Skejby, Lystrup, Lisbjerg, Elev, Skødstrup, Brabrand, Sabro, Viby, Hasselager, Stavtrup, Ormslev, Højbjerg, Tranbjerg, Skåde, Beder, Mårslet, Galten, Harlev, Søften, Hinnerup, Trige, Trøjborg, Frederiksbjerg

Vi servicerer både private, erhvervskunder og offentlige institutioner og kan hjælpe dig med alle løsninger inden for el-installationer.

 

Vietz El-installation A/S – en moderne virksomhed med stolte traditioner

Vietz El-installation A/S er en af de ældste el-installationsvirksomheder i Aarhus ved Hasle.. Virksomheden blev grundlagt i 1919 af Richard Vietz og har således over 100 års erfaring i branchen. I dag ledes den i et samarbejde mellem 3. og 4. generation i Vietz-familien som en moderne installationsvirksomhed, der tilbyder alle løsninger inden for el-installationer samt salg og service af hårde hvidevarer.

 

Vietz EL

Michael Madsen, overmontør

Vietz El-installation A/S udfører alle former for el-installationer

Vi har en bred og veluddannet stab af certificerede medarbejdere. Derfor har vi mulighed for at tilbyde alle former for el-løsninger – lige fra de mindre el-opgaver til større entrepriser. Vi løser mange opgaver inden for bl.a.:

  • Automatisk brandalarmanlæg (ABA) og automatisk branddørlukningsanlæg (ABDL)
  • Markisestyring
  • Almindeligt el-arbejde
  • Belysning
  • Hvidevaresalg og -service
  • Energioptimering
  • Større projekter ifm. ny- og tilbygning
om-vietz-aarhus

Vi sender altid den rette elektriker ud til at løse din opgave

El-installationer er alt lige fra montering af nye stikkontakter og relæer til installation og reparation af ABA-anlæg og markisestyring. Hos Vietz El-installation A/S er vi omkring 25 ansatte, som alle er specialiserede inden for forskellige områder.

 

Vi sørger altid for at sende den rigtige elektriker ud, så du som kunde er sikker på at blive mødt med de bedst mulige kompetencer til lige præcis din opgave.

 

Tilfredse og trofaste kunder

Hos Vietz El-installation A/S bestræber vi os på at udføre alle opgaver til kundernes tilfredshed. Vi yder hurtig ekspedition og prioriterer hasteopgaver højt. Vores kundekreds er stor. Den tæller både private, store og små virksomheder og offentlige institutioner. Vores kunder er meget loyale, og det tager vi som et tegn på deres tilfredshed med vores arbejde.

 

Kontakt Vietz El-installation A/S

Du er mere end velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig.

Tlf.:                86 22 22 99

Mail:              vietz@vietz.dk

Elektriker Århus

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 12 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99