86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Om Vietz EL-installation A/S i Aarhus

   Vietz El-installation A/S i Hasle ved Aarhus er en familieejet el-installatørvirksomhed med mere end 100 års erfaring inden for branchen. Vores specialuddannede elektrikere kører ud i hele Aarhus Kommune og løser opgaver i b.la. disse områder: Aarhus C, Aarhus V, Aarhus N, Hasle, Åbyhøj, Risskov, Vejlby, Skæring, Egå, Hjortshøj, Tilst, Mundelstrup, Skejby, Lystrup, Lisbjerg, Elev, Skødstrup, Brabrand, Sabro, Viby, Hasselager, Stavtrup, Ormslev, Højbjerg, Tranbjerg, Skåde, Beder, Mårslet, Galten, Harlev, Søften, Hinnerup, Trige, Trøjborg, Frederiksbjerg

   Vi servicerer både private, erhvervskunder og offentlige institutioner og kan hjælpe dig med alle løsninger inden for el-installationer.

   Vietz El-installation A/S – en moderne virksomhed med stolte traditioner

   Vietz El-installation A/S er en af de ældste el-installationsvirksomheder i Aarhus. Virksomheden blev grundlagt i 1919 af Richard Vietz og har således over 100 års erfaring i branchen. I dag ledes den i et samarbejde mellem 3. og 4. generation i Vietz-familien som en moderne installationsvirksomhed, der tilbyder alle løsninger inden for el-installationer samt salg og service af hårde hvidevarer.

    

   Vietz El-installation A/S udfører alle former for el-installationer

   Vi har en bred og veluddannet stab af certificerede medarbejdere. Derfor har vi mulighed for at tilbyde alle former for el-løsninger – lige fra de mindre el-opgaver til større entrepriser. Vi løser mange opgaver inden for bl.a.

   • Automatisk brandalarmanlæg (ABA) og automatisk branddørlukningsanlæg (ABDL)
   • Markisestyring
   • Almindeligt el-arbejde
   • Belysning
   • Hvidevare-salg og -service
   • Energioptimering
   • Større projekter ifm. ny- og tilbygning

   Vi sender altid den rette elektriker ud til at løse din opgave

   El-installationer er alt lige fra montering af nye stikkontakter og relæer til installation og reparation af ABA-anlæg og markisestyring. Hos Vietz El-installation A/S er vi omkring 25 ansatte, som alle er specialiserede inden for forskellige områder. Vi sørger altid for at sende den rigtige elektriker ud, så du som kunde er sikker på at blive mødt med de bedst mulige kompetencer til lige præcis din opgave.

   Tilfredse og trofaste kunder

   Hos Vietz El-installation A/S bestræber vi os på at udføre alle opgaver til kundernes tilfredshed. Vi yder hurtig ekspedition og prioriterer hasteopgaver højt. Vores kundekreds er stor. Den tæller både private, store og små virksomheder og offentlige institutioner. Vores kunder er meget loyale, og det tager vi som et tegn på deres tilfredshed med vores arbejde.

   Kontakt Vietz El-installation A/S

   Du er mere end velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig.

   Tlf.:                86 22 22 99

   Mail:              vietz@vietz.dk

   Kontakt os

   13 + 5 =

   Find os

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V
    

   Tlf.: 86 22 22 99