86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Solafskærmning- og markisestyring installation, service og reparation i hele landet

   Markise- og solafskærmingsstyring – få autoriseret hjælp til installation, reparation og service hos Vietz El-installation A/S i Aarhus.

    

   Styring og automatik

   Hos Vietz El-installation møder du specialuddannede installatører og teknikere, der alle har mange års erfaring med alle former for solafskærmning og styresystemer.

    

   Vi servicerer både private, erhverv, industri og offentlige institutioner

   Vi står klar til at hjælpe dig uanset om det er en ny komplet montering eller reparation af eksisterende markisestyring eller andre typer af solafskærmningsstyringer. Vi servicerer også uanset om du har købt solafskærmningen gennem os eller en anden udbyder.

   Køber du en solafskærmningsstyring gennem os, er du sikret kvalitet, for vi sætter en ære i at levere det bedste til vores kunder.

   Vi bruger derfor kun de bedste leverandører og produkter på markedet.

    

   Automatisk styring

   En udvendig solafskærmning regulerer løbende den termiske udveksling, der forekommer naturligt i alle bygninger. Systemernes holdbarhed forlænges, fordi en vindmåler automatisk kører solafskærmningen ind, når der er kraftig vind.

   Der er selvfølgelig også den åbenlyse fordel, at du helt selv kan styre afskærmningen, og automatisk styring (med mulighed for manuel styring) udnytter markiser og afskærmning mest optimalt

   Vi kan levere, montere og reparere styringer, der automatisk reguleres med:

   • Temperaturautomatik
   • Motorbetjening
   • Fjernbetjening
   • Urautomatik
   • Kontaktbetjening
   • Sol- og vindføler

    

   Grundprincipper for automatisk styring:

   • Sol, skygge og vind registreres af en sol/vindmåler, der er monteret på facaden
   • En styreenhed aktiverer motoren og åbner eller lukker solafskærmningen
   • Man kan manuelt overstyre den automatiske solstyring

    

   Solafskærmning reducerer energiforbruget hos virksomheder?

   Stryingen tænkes ofte med ind i bygningers komplette energistyringer og kan derved fungere både som solafskærmning, men også som en del af bygningens samlede energiramme. Mange virksomheder kan reducere energiforbruget med op til 10%, hvis vi installerer et effektivt solafskærmningssystem. Det reducerer forbruget, idet solafskærmningen udnytter dagslyset optimalt, og det minimerer behovet for kunstige belysningskilder. Samtidig køles bygninger ned om sommeren, fordi afskærmningen reducerer mængden af den solvarme, der ellers vil trænge ind. Om vinteren er det omvendt.

    

   Vietz El-installation tilbyder service og reparation i hele landet

   Uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af en solafskærmnings-styring, professionel rådgivning, eller hvis står du med en defekt eller ødelagt styring på markise eller solafskærmning, er vi altid klar til at hjælpe.

   Kontakt os på 86 22 22 99 eller send en mail til vietz@vietz.dk

   Kontakt os

   8 + 2 =

   Find os

   Sommervej 8

   8210 Aarhus V
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99