86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Solafskærmning og markisestyring Aarhus

Har du brug for solafskærmning eller markisestyring? Så kan du få autoriseret hjælp til installation, reparation og service af solafskærmning hos Vietz El-installation I Aarhus. Kontakt os på ☎️86 22 22 99 vi kører ud fra vores kontor i Aarhus til hele landet, hvis du har brug for service eller reparation på dine nuværende solafskærmning eller markisestyring.

Har du behov for en ny solafskærmning eller markisestyring – så kontakt os, vi holder til i Aarhus, men kører til hele Danmark. Vi står altid klar med rådgivning og kommer også gerne og kigger på mulighederne sammen med jer – og finder den helt rigtige solafskærmning eller markisestyring til kontoret, bygningen eller restauranten.

Styring og automatik af solafskærmning

Hos Vietz El-installation i Aarhus møder du specialuddannede installatører og teknikere, der alle har mange års erfaring med alle former for solafskærmning og styresystemer. Vi ved hvad vi laver og er altid klar til rådgivning og sparring på din nye projekt omkring solafskærmning.  Giv os et kald på ☎️86 22 22 99 vi monterer solafskærmning fra Aarhus til rundt i hele landet.

Hjælp til nuværende solafskærmning – vi servicerer erhverv, industri og offentlige institutioner

Fra Aarhus står vi altid klar til at hjælpe dig uanset om det er en ny komplet montering eller reparation af eksisterende markisestyring eller andre typer af solafskærmning.

Vi servicerer også uanset om du har købt solafskærmning igennem os eller en anden udbyder – snakker vi større sager så sender vi også gerne en mand til opgaven uanset, hvor i Danmark det er. Kontakt os i dag ☎️86 22 22 99 så finder vi sammen den helt rigtige løsning af solafskærmning.

 

Vi står for installation, service og reparation af solafskærmning i hele landet

Køber du en solafskærmning gennem os, er du sikret kvalitet, for vi sætter en ære i at levere det bedste til vores kunder. Uanset hvad du har brug for, så bruger vi kun de bedste leverandører og produkter på markedet – uanset behovet så finder vi altid den solafskærmning og markisestyring, der passer til dit behov.

Læs mere omkring Københavns Universitets case omkring udskiftning af 1000 markiser

Automatisk styring af solafskærmning

En udvendig solafskærmning regulerer løbende den termiske udveksling, der forekommer naturligt i alle bygninger. Systemernes holdbarhed forlænges, fordi en vindmåler automatisk kører solafskærmning ind, når der er kraftig vind.

Der er selvfølgelig også den åbenlyse fordel, at du helt selv kan styre solafskærmning, og automatisk styring (med mulighed for manuel styring) udnytter markiser og afskærmning mest optimalt

Vi kan levere, montere og reparere styringer, der automatisk reguleres med:

  • Temperaturautomatik
  • Motorbetjening
  • Fjernbetjening
  • Urautomatik
  • Kontaktbetjening
  • Sol- og vindføler

Grundprincipper for automatisk styring solafskærmning :

  • Sol, skygge og vind registreres af en sol/vindmåler, der er monteret på facaden
  • En styreenhed aktiverer motoren og åbner eller lukker solafskærmning
  • Man kan manuelt overstyre den automatiske solstyring
Solafskærmning Aarhus
Energiforbedring med solafskærmning i Aarhus

Solafskærmning reducerer energiforbruget hos virksomheder

Styringen tænkes ofte med ind i bygningers komplette energistyringer og kan derved fungere både som solafskærmning, men også som en del af bygningens samlede energiramme. Mange virksomheder kan reducere energiforbruget med op til 10%, hvis vi installerer et effektivt solafskærmnings-system. Det reducerer forbruget, idet solafskærmning udnytter dagslyset optimalt, og det minimerer behovet for kunstige belysningskilder. Samtidig køles bygninger ned om sommeren, fordi afskærmningen reducerer mængden af den solvarme, der ellers vil trænge ind. Om vinteren er det omvendt.

Vietz El-installation tilbyder service og reparation af solafskærmning og markisestyring i hele landet

Uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af solafskærmning, professionel rådgivning til markisestyring eller hvis står du med en defekt eller ødelagt styring på markise eller solafskærmning, er vi altid klar til at hjælpe. Vi kører fra Aarhus uanset hvor du er i landet – så kontakt os endelig på ☎️86 22 22 99 eller send en mail til vietz@vietz.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 12 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99