86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Solafskærmning og markisestyring 

   Har du brug for solafskærmning eller markisestyring? Så kan du få autoriseret hjælp til installation, reparation og service hos Vietz El-installation A/S I Aarhus. Kontakt os på ☎️86 22 22 99 vi kører ud fra vores kontor i Aarhus til hele landet, hvis du har brug for service eller reparation på dine nuværende solafskærmning eller markisestyring. Har du behov for en ny solafskærmning eller markisestyring – så kontakt os. Vi står altid klar med rådgivning og kommer også gerne og kigger på mulighederne sammen med jer – og finder den helt rigtige løsning til kontoret, bygningen eller restauranten.

    

   Styring og automatik af solafskærmning

   Hos Vietz El-installation i Aarhus møder du specialuddannede installatører og teknikere, der alle har mange års erfaring med alle former for solafskærmning og styresystemer. Vi ved hvad vi laver og er altid klar til rådgivning og sparring på din nye projekt omkring solafskærmning.  Giv os et kald på ☎️86 22 22 99 vi kører fra Aarhus rundt i hele landet. 

    

   Vi servicerer både private, erhverv, industri og offentlige institutioner

   Vi står klar til at hjælpe dig uanset om det er en ny komplet montering eller reparation af eksisterende markisestyring eller andre typer af solafskærmning. Vi servicerer også uanset om du har købt solafskærmning gennem os eller en anden udbyder – snakker vi større sager så kører vi sender vi også gerne en mand til opgaven uanset, hvor i Danmark det er. Kontakt os i dag ☎️86 22 22 99 så finder vi sammen en løsning.

    

   Vi står for installation, service og reparation i hele landet

   Køber du en solafskærmning gennem os, er du sikret kvalitet, for vi sætter en ære i at levere det bedste til vores kunder. Uanset hvad du har brug for, så bruger vi kun de bedste leverandører og produkter på markedet – uanset om det er privat eller erhverv så finder vi altid den løsning, der passer til dit behov.

   Læs mere omkring Københavns Universitets case omkring udskiftning af 1000 markiser

    

   Automatisk styring

   En udvendig solafskærmning regulerer løbende den termiske udveksling, der forekommer naturligt i alle bygninger. Systemernes holdbarhed forlænges, fordi en vindmåler automatisk kører solafskærmning ind, når der er kraftig vind.

   Der er selvfølgelig også den åbenlyse fordel, at du helt selv kan styre afskærmningen, og automatisk styring (med mulighed for manuel styring) udnytter markiser og afskærmning mest optimalt

   Vi kan levere, montere og reparere styringer, der automatisk reguleres med:

   • Temperaturautomatik
   • Motorbetjening
   • Fjernbetjening
   • Urautomatik
   • Kontaktbetjening
   • Sol- og vindføler

    

   Grundprincipper for automatisk styring solafskærmning :

   • Sol, skygge og vind registreres af en sol/vindmåler, der er monteret på facaden
   • En styreenhed aktiverer motoren og åbner eller lukker solafskærmning
   • Man kan manuelt overstyre den automatiske solstyring

    

   Solafskærmning reducerer energiforbruget hos virksomheder?

   Styringen tænkes ofte med ind i bygningers komplette energistyringer og kan derved fungere både som solafskærmning, men også som en del af bygningens samlede energiramme. Mange virksomheder kan reducere energiforbruget med op til 10%, hvis vi installerer et effektivt solafskærmnings-system. Det reducerer forbruget, idet solafskærmning udnytter dagslyset optimalt, og det minimerer behovet for kunstige belysningskilder. Samtidig køles bygninger ned om sommeren, fordi afskærmningen reducerer mængden af den solvarme, der ellers vil trænge ind. Om vinteren er det omvendt.

    

   Vietz El-installation tilbyder service og reparation af solafskærmning i hele landet

   Uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af en solafskærmnings-styring, professionel rådgivning, eller hvis står du med en defekt eller ødelagt styring på markise eller solafskærmning, er vi altid klar til at hjælpe, uanset hvor du er i landet – så kontakt os endelig på ☎️86 22 22 99 eller send en mail til vietz@vietz.dk

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   8 + 15 =

   Find os

   Vietz El-installation A/S

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V

   CVR nr.: 12860609
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99