86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Elinstallation i ECOPARK Århus

Erhvervsbygningen Ecopark i Århus har for nylig fået en ekstra tagetage. Vietz El-installation stod for alle el-installationer.

Kontorfælleskabet Ecopark har for nyligt udvidet kontorfaciliteterne med en ny tagetage, og vores elektrikere og installatører har stået for alle elinstallationer.

Elinstallationer i kontorlokaler

Det drejede sig om totalinstallation i nye kontorlokaler – alt fra kabelføring til belysning med lysstyring, lampeudtag mv.

Når man går i gang med så stort et renoveringsprojekt med tilbygning, så er der meget, der skal koordineres. Vores energi- og elrådgiver var med til at udvikle projektet fra bunden, så alle installationer blev tilpasset kontormiljøets behov og indretning i de forskellige rum og gangarealer.

De mange nye muligheder med lysstyring, sensorlys og dagslysfølere blev nøje overvejet og udvalgt i forhold til både lysforholdene og installationsmulighederne. Alt sammen for at spare på energien og skabe et komfortabelt arbejdsmiljø for de kommende lejere af kontorfaciliteterne.

Elinstallation Ecopark
el arbejde Ecopark

Er du på udkig efter hjælp til installationsarbejde i kontorlokaler og administrationsbygninger? Så kontakt Vietz El-installation – vi ved hvad det drejer sig om, og vi tilbyder kun kvalitet i både håndværk og materialer.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 5 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99