86 22 22 99 vietz@vietz.dk

Elinstallationer i nybyggeri – 66 boliger i Egå

Vores erfarne elektrikere og el-installatører har netop færdiggjort et stort projekt med elinstallationer i nybyggeri på Egå Mosevej ved Lystrup – i alt 66 boliger.

Det drejede sig om bolig-, vej- og stibelysning, hvor vi bl.a. har brugt Uni-Ka’s tekniske belysningsarmaturer.

Når det drejer sig om el-installationer og belysning i nyt byggeri, så er det altid bedst at tage en fagmand med på råd – både når det gælder installationsmuligheder og design.

Det er især de intelligente løsninger, der vinder frem, og også på Egå Mosevej har de valgt moderne og tidløse løsninger. Du kan læse mere om muligheder med LED belysning i boligen her.

Nybyggeri Egå
Egå Nybyggeri

El-installation i nybyggeri

Vietz El-installation har udført alle installationer i de nybyggede boliger. Inden vi gik i gang med projektet, har vi sammen med ejerne taget en snak om, hvilke muligheder og løsninger der passede bedst i forhold til ønsker og installationsmuligheder. Det kan være svært at overskue, hvor mange kontakter og lampeudtag der er behov for. Vores rådgivere og elektrikere har mange års erfaring med installationer i nybyggeri, og derfor kan vi let gennemskue, hvor og hvor mange kontakter, afbrydere og udtag, der normalvis er behov for.

Har du brug for råd eller installation af el i nybyggeri? Så kontakt os på vietz@vietz.dk eller 86 22 22 99 – vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 12 =

Find os

Vietz El-installation A/S

Sommervej 8
8210 Aarhus V

CVR nr.: 12860609
vietz@vietz.dk
Tlf.: 86 22 22 99