86 22 22 99 vietz@vietz.dk

   Vi leverer i øjeblikket solafskærmning til det store KUA 1, 2 og 3 – Københavns Universitet på Amager

   Selvom vi har adresse i Aarhus, så har Københavns Universitet alligevel valgt at bruge os – og det er der en god grund til. Vi har nemlig været i branchen i over 100 år og har stor erfaring med solafskærmning og markisestyring.

   Morten Vietz fortæller ”Vi er i gang med en stor opgave med udskiftning til nyt markise system. Det eksisterende var begyndt at køre dårligt og det blev besluttet at udskifte til et helt nyt anlæg.”

   Lige netop der, er vi en god sparringsparter – da vi kan være med i hele processen både i forhold til rådgivning, reparation samt udskiftning til et nyt solafskærmnings-system.

    

   Styring og automatik af solafskærmning

   Vi står klar til at hjælpe uanset om det er en ny komplet montering eller reparation af eksisterende markisestyring eller andre typer af solafskærmning. Vi servicerer også uanset om solafskærmningen er købt igennem os eller en anden udbyder. Er det større sager så sender vi gerne en mand til opgaven uanset, hvor i Danmark det er. Kontakt os i dag ☎️86 22 22 99

   Læs mere omkring solafskærmning her

   Københavns Universitet på Amager, som huser Det Teologiske Fakultet, Det Juridiske Fakultet og Det Humanistiske Fakultet er der over 1000 markiser, som skulle udskiftes. I denne type opgave sender vi gerne flere faste elektrikere på opgaven, så vi sikre at kompetencerne bliver udnyttet til det bedste.

   Vi aftaler altid på forhånd tidshorisonten for sådan et projekt, og sender gerne flere mænd afsted for at kunne blive færdige til den aftalte tid, da vi ved at det kan koste mange penge, hvis man ikke er færdig til tiden. På Københavns Universitet er det også vigtigt at det bliver gjort indimellem undervisninger og eksaminer – så der er så lidt støj og gener som muligt.

   Når det kommer til solafskærmning og markisestyring så kører vi i hele landet, og for os er det vigtig at kunden føler sig i trygge hænder ved en stabil og erfaren samarbejdspartner. Læs mere omkring solafskærmning her.

    

   Vi tilbyder service og reparation af solafskærmning i hele landet

   Vi er stolte af at kunne hjælpe Københavns Universitet i mål med deres solafskærmning – som iøvrigt er det 6.-bedste universitet i Europa med 37.493 studerende.

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   15 + 12 =

   Find os

   Vietz El-installation A/S

   Sommervej 8
   8210 Aarhus V

   CVR nr.: 12860609
   vietz@vietz.dk
   Tlf.: 86 22 22 99